Kan i huske stolen fra program 6 i “Mesterskaberne” på DR1. På trods af, at design og produktionsprocessen er blevet vist på landsdækkende TV i sommers i programmet “Mesterskaberne”, så kan I her se lidt af historien bag, hvordan “Edith” (som vi har valgt at kalde historien) blev skabt. Edith er skabt alene ud af træ fra høvlebænken (nedenfor) som blev brugt til konstruktionen og som blev udleveret som bunden materiale (hvis i har set programmet, så ved i hvad jeg snakker om ;). Derudover er sædet på Edith skabt af ledersnor, som er et materiale, vi fik lov at vælge, fordi vi vandt den lille opgave.

Stol i program 6 2
Nedenfor er lidt billeder som viser, at det virkelig var hektisk og besværligt at arbejde med 4 x 34 meter lædersnor, som ikke måtte filtre sammen under stress. Derfor ser vi nok lidt trætte ud på billederne.
Stol i program 6 6

 

Stol i program 6 8

Og da vi var færdige…

Stol i program 6 7

Her er lidt flere billeder, vi tog af hende, efter programmet var slut og vi havde vundet.

Stol i program 6 9

Stol i program 6 10

Stol i program 6 11
Edith er opkaldt efter Cecilies mormor, som døde pludseligt under programmet. Vi vandt program 6 med Edith og er mega stolte af det, for det var ikke en selvfølge, at vi kom i mål med hende. Du kan se programmet her, hvis du ikke allerede har set det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her, hvis du vil have info omkring produktionen og hvornår den bliver til salg.