Om os

Øje-blik er et dansk bæredygtigt design brand med fokus på møbler, grundlagt af Cecilie og Daniel Noer. Parret har i de seneste år optrådt i både dansk og international presse på grund af deres bæredygtige livsstil for eksempel i forbindelse med at de byggede deres sommerhus ud af genbrugsmaterialer. I sommeren 2019 blev de castet til DR1 boligprogrammet “Mesterskaberne” som blev vist på de danske skærme i bedste sendetid. Med 7 andre par, der alle har en baggrund indenfor boligindretning og håndværk konkurrerede Cecilie og Daniel om at lave de smukkeste og mest funktionelle møbler ud af genbrugsmaterialer ud fra et koncept om upcycling. De endte i finalen og fik en andenplads. Under programmet udviklede de en stol, som siden blev kaldt Edith og en lampe, som er blevet kaldt Rosa.

MØBLER

Parret har udviklet en stol EDITH chair og en lampe ROSA lamp i forbindelse med TV-programmet Mesterskaberne. I april 2020 blev EDITH chair testgodkendt til det private marked af Teknologisk Institut. Begge møbler sælges i dag og er blandt andet blevet udstillet på 3 Days of Design, hos Magasin Du Nord mv

DESIGN & INDRETNING

Vi tilbyder rådgivning inden for indretning og design. Kontakt os for at høre mere.

Cecilie Noer
Trækonstruktionen i stolen Edith er fremstillet af dansk ask samt et sæde, som er trådet med snørre af vokset bomuld. Trådene kan justeres med opstrammeren, som er placeret på bagsiden af stolen, hvor det er muligt at justere siddekomfort.

Et bæredygtigt koncept

Vi arbejder hele tiden på at kunne producere vores møbler ud fra et bæredygtigt koncept. Et af vores fokusområder er at producere lokalt frem for globalt.

Vi har med udviklingen af Edith chair og Rosa lamp arbejdet med at finde underleverandører, der befinder sig lokalt og inden for landets grænser.

Derudover prioriterer vi et andet aspekt ved bæredygtighed i vores produktion nemlig at undgå en unødvendig masseproduktion. Alle varer på Øje-bliks webshop er derfor bestillingsvarer og overflødig produktion finder således ikke sted.

Vi ønsker at sælge dansk-producerede og designede møbler til den klimabevidste forbruger, der elsker design og som elsker træ. Men også til den forbruger, som ønsker gennemsigtighed i forhold til, hvor og hvordan produktionen har fundet sted. Edith og Rosa er produceret i henholdsvis dansk ask og eg fra sævværker på sjælland. Lampeskærmen til Rosa er produceret på en dansk familieejet lampefabrik.

Øje-blik blev stiftet af parret Daniel og Cecilie Noer i 2018.