Betingelser

Når du besøger, handler eller bestiller på Øje-bliks hjemmeside, accepterer du følgende betingelser:

Typer af varer: Vi forhandler

1)møbler i standardmål,
2)møbler customized
3)varer på vores webshop.

Vær opmærksom på, hvilke betingelser, der gælder, for den type vare, du køber.

Levering

Vi har en leveringstid på op til 3 uger fra bestilling er gået igennem til møblet er færdigt. Dette gælder møbler som vi ikke har på lager og som derfor skal produceres. Vælger du at bestille en levering sammen med dit produkt, kan leveringstiden på møblet forlænges med op til en uge. Møbler bestilt på standardmål har ofte en leveringstid på 1-2 uger. Du kan altid selv vælge at afhente dit møbel i Roskilde efter aftale med Øje-blik.

Refundering

Vi bytter og refunderer møbler købt efter standardmål eller købt fra webshoppen indenfor 14 dage. Vi betaler dog ikke for tilbagelevering eller forsendelse. Hvis møblet er customized afviser vi ikke ombytning eller refundering, men forpligter os ikke til denne løsning.

Betaling

Øje-blik bygger deres virksomhedsrelation til kunden ud fra et princip om tillid. Derfor sendes der først en faktura på varen, når den er leveret eller afhentet. Faktura skal være betalt indenfor 7 dage.

Reklamation

Er der fejl på møblet, kontakt venligst Øje-blik indenfor de første 2 måneder efter modtagelse. Vi kan ikke holdes ansvarlig for møbler, som har taget skade, fordi retningslinjerne for vedligeholdelse og behandling af møblerne ikke har været overholdt.

Send this to a friend