Handelsbetingelser

Velkommen på Øje-blik og tak fordi I har valgt os.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at tale med os, så kontakt os endelig på [email protected]. Vi hører meget gerne fra dig.

Generel info:

Øje-blik
Holbækvej 264
4000 Roskilde

CVR: 31970857

Tlf: +45 26577127

[email protected]

Generelle betingelser

Når du besøger eller bestiller på Øje-bliks hjemmeside, accepterer du følgende:

Typer af varer som er inklusive 25% moms

  • Varer på webshop
  • Bestillingsvarer i forbindelse med pre-order kampagner.

Levering

I forhold til varer på webshop har vi en leveringstid på op til 3 uger, men vil bestræbe os på at sende ordren hurtigere. Et trackingnummer vil automatisk blive sendt på e-mail, når produktet sendes. Vi benytter PostNord og pakken leveres således til den nærmeste af PostNords pakkeshops.

For køb over 3000kr er fragt gratis. Du kan dog altid selv vælge at afhente dit møbel i Roskilde efter aftale med Øje-blik.

For bestillingsvarer i forbindelse med pre-order kampagner vil leveringstiden være længere. Vi vil informere om dette på produktsiden og på ordrebekræftelsen.

Refundering

Hos Øje-blik bytter og refunderer vi alle varer og bestillingsvarer købt på Øje-bliks webshop inden for 14 dage. Hvis du ønsker at returnere din vare, kontakt os på [email protected]. Vi vil sende et link på mail, hvor du kan downloade et label for returnering. Efter vi har modtaget den returnerede vare, kan der gå op til en uge før tilbagebetalingen finder sted. Du vil modtage en mail, når tilbagebetalingen er ekspederet og pengene er ført tilbage til det kort, som du købte varen med. Vi betaler fragten i forbindelse med refunderingen.

Du kan altid selv vælge at levere din vare tilbage på Øje-bliks adresse i Roskilde efter aftale med Øje-blik.

OBS.
Øje-blik er ikke ansvarlige for tilskadekomne produkter. Hvis den returnerede vare leveres tilbage beskadiget, vil Øje-blik ikke kunne foretage en refundering af beløbet. Vi anbefaler derfor, at varen som ønskes returneret, indpakkes i samme emballage og på samme måde, som man modtog den.

Betaling

Hos Øje-blik betaler du sikkert og kan benytte følgende betalingsmetoder:

  • Dankort, VISA/Dankort

Vi tager ikke kortgebyrer. Samtlige kortoplysninger bliver krypteret med en såkaldt SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at uvedkommende ikke kan se dine konto informationer og kun PBS kan tyde dem. I forbindelse med køb via elektronisk betaling benyttes en sikker forbindelse, som sikrer, at samtlige betalingsoplysninger ikke kan havne i forkerte hænder.

Når du har købt et produkt på webshoppen, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Du har mulighed for at betale med Visa og Visa Dankort.

Betaling for varer købt på webshoppen samt for bestillingsvarer i forbindelse med pre-order kampagne gennemføres i det øjeblik, ordren afsendes og faktura fremsendes pr. mail til dig.

Reklamation

Øje-blik har reklamationsret på 24 måneder ved omfattende fejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten omfatter ikke skader opstået ved fejlagtig brug eller almindelig normal slitage.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, sender vi et link til download af en label for retur af varen.

Fragtpriser

For ordrer under 3000kr, er fragtprisen 150kr.
For ordrer over 3000kr, er fragtprisen 0kr.

Betingelser for pre-order kampagne

I forhold til bestillingsvarer i forbindelse med pre-order kampagner forbeholder vi os retten til at annullere ordren.