Vi søger om byggetilladelse til selvbyg. En langsommelig proces, der har taget en del tid. Selvbyg. Øje-blik design. Med entreprenør Nielsen Creation.

Vi søger om byggetilladelse til selvbyg. En langsommelig proces, der har taget en del tid. Selvbyg. Øje-blik design. Med entreprenør Nielsen Creation.

I denne måned har jeg stort set ikke set min mand.. Til gengæld har jeg fået en mappe på computeren, som hedder HUSBYG ØJE-BLIK, hvor jeg blandt andet kan finde et budget på 1,7 mio, som skal dække arbejdskraft og materialer på en bygning, der er 379kvm i alt inkl. overdækkede terrasser osv.. I budgettet kan jeg finde info om, at vi skal bruge f.eks. 2 ruller murpap med en dimension på 33cm til træskellet og at de koster 416kr pr. stk. Derudover ved jeg, hvor meget isolering, vi skal bruge i væggene og hvad krydsspær er.. #vigtigvidennårmanbyggerhus.
Nu sidder vi så her med alle tegninger, budgetter og økonomiske oplysninger (som vi har samlet i de sene aften- og nattetimer i den seneste månedstid) og har sendt ansøgninger til kommune og bank om at få lov til at bygge vores tofamilieshus. ENDELIG. Nu må vi bare vente….
INFO:
1. BYGNING 1 er toplanshus på 126kvm på hver etage, hvor øverste etage indeholder en kæmpe stue og alrum med store vinduespartier, så vi har udsigt over smuk natur på nord- og vestsiden.
2. BYGNING 2 er et etplanshus på 113kvm inkl. lækker kælder. Igen vil bygningen være kendetegnet med store vinduespartier og åbne rum..Når tegninger og planløsninger for det spændende projekt er godkendt, skal vi nok “offentliggøre” dem.. #SOEXITING

Send this to a friend