Husbyg Øje-blik

Vi er mega spændte over at påbegynde et Øje-blik tofamilieshus i Roskilde, som skal forløbe over de to næste 2 år. På denne blog kan du følge os i medgang og modgang og forhåbentlig være med til at fejre os, når vi om 2 års tid er blevet et Øje-blik hus rigere. Vi designer selv hele huset, alle indretningsløsninger gulve, facade, køkken, badeværelse osv.

Har du input eller andre spørgsmål, kan du kontakte os her.

Så skete det endelig..

Så skete det endelig..

Her til morgen, da vi drak vores morgenkaffe fik vi endelig nyheden om at kommunen har godkendt vores byggeprojekt om at bygge et Øje-blik tofamiliershus på i alt 372kvm. VI ER BARE SÅ GLADE!!!!!! Det er en drøm som går i opfyldelse - og virkelig ikke en...

læs mere
Ansøgninger til kommune & bank

Ansøgninger til kommune & bank

Nu sidder vi så her med alle tegninger, budgetter og økonomiske oplysninger (som vi har samlet i de sene aften- og nattetimer i den seneste månedstid) og har sendt ansøgninger til kommune og bank om at få lov til at bygge vores tofamilieshus. ENDELIG. Nu må vi bare vente….

læs mere
Det første Øje-blik hus

Det første Øje-blik hus

Vi starter med glansbilledet – det første Øje-blik hus, som nu er – færdigt (og har været det nogle år). Uh vejen dertil er lang og selvom det “bare” var et kolonihavehus, så tog det rigtig mange timer, som ellers skulle være brugt til at se serier og hygge og være forældre… Vi valgte en strategi, hvor vi ikke tog lån til huset, men langsomt indkøbte materialer..

læs mere

Øje-blik

Send this to a friend